Disclaimer

Op het gebruik van onze website www.zorgverzekeringvergelijken2021.net is onderstaande disclaimer van toepassing. Indien je gebruik maakt van onze website of vergelijker, gaan wij er van uit dat je onze disclaimer hebt gelezen en akkoord gaat met onze voorwaarden.

Informatiegebruik

Zorgverzekeringvergelijken2021.net doet haar uiterste best om onze website actuele en juiste informatie aan te bieden. Alle informatie en blogposts op onze website zijn met grote zorgvuldigheid opgesteld. Desondanks staan wij niet in voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden. De medische informatie op onze website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als medisch advies.
Aan alle informatie op zorgverzekeringvergelijken2021 kunnen geen rechten worden ontleend. Zorgverzekeringvergelijken2021.net aanvaardt geen aansprakelijkheid aan enige schade die voortkomt uit het gebruik van onze website of het eventueel niet goed functioneren van onze website of vergelijker. Op basis van het gebruik van onze vergelijker kan geen relatie ontstaan tussen zorgverzekeringvergelijken2021.net en de gebruiker/websitebezoeker.

Contact/E-mailformulier

Wij kunnen niet de garantie geven dat door jouw verzonden e-mails op tijd worden ontvangen en beantwoord. Informatie verzonden via ons contact formulier wordt niet versleuteld verzonden, gebruik van ons contactformulier is op eigen risico.

Links op ZorgverzekeringVergelijken2021.net

Onze website bevat verschillende links naar websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud en content van deze websites. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van deze websites. Zorgverzekeringvergelijken2021.net aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die voortkomt uit het gebruik van deze websites.

Intellectuele Eigendom

Alle website uitingen en teksten van ZorgverzekeringVergelijken2021.net zijn beschermd door auteursrecht en eventuele andere eigendomsrechten. Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke toestemming worden gekopieerd of hergebruikt.