Contact

Hulp bij het vergelijken van een zorgverzekering

Helaas kunnen wij geen antwoord geven op vragen die gaan over een zorgverzekering of het vergelijken van een zorgverzekering. Wilt u weten welke vergoedingen er zijn of wat voor u de beste zorgverzekering voor 2021 is? Wij raden u aan onze vergelijker voor zorgverzekeringen te gebruiken. Deze heeft alle mogelijkheden om uw zorgverzekering te vergelijken en het beste aanbod voor u te selecteren.

Komt u er zelf niet uit dan kunt u het beste contact opnemen met de zorgverzekeraar uit de vergelijker of uw huidige zorgverzekering. Wij geven hier geen antwoord op.

Redactie zorgverzekeringvergelijken2021.net

Heeft u vragen over onze website of het gebruik hiervan? Mist u bepaalde informatie waar u naar op zoekt bent. Of wilt u om een andere reden contact met onze redactie dan kunt u via onderstaand formulier contact opnemen. Wij zullen nooit antwoord geven op vragen over een zorgverzekering, alle andere berichten proberen wij z.s.m. te beantwoorden.

    Wij zijn alleen per mail te bereiken, het is niet mogelijk om op andere wijze contact met ons op te nemen.

    Klantenservice zorgverzekering

    De klantenservice van uw zorgverzekering kan u wel helpen met al uw vragen. Veel zorgverzekeraars zijn tegenwoordig goed bereikbaar per mail, telefoon en soms zelfs WhatsApp of Social Media. Voor alle inhoudelijke vragen over uw zorgverzekering kunt u dus contact met hun eigen klantenservice opnemen.