Algemene Voorwaarden ZorgverzekeringVergelijken2021.net

Indien je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment van de dag wijzigen. Indien de algemene voorwaarden worden gewijzigd vervallen de oude algemene voorwaarden met onmiddellijke ingang.

ZorgverzekeringVergelijken2021.net doet er alles aan om jou te helpen bij het vergelijken van alle zorgverzekeringen. Wij verwijzen bezoekers naar de websites van zorgverzekeraars of naar andere vergelijkingswebsites. Wij bieden zelf geen zorgverzekeringen of zorgpolissen aan. Alle content op ZorgverzekeringVergelijken2021.net is eigendom van ons. Wil jij content van ons plaatsen, neem dan eerst contact op met ons via onze klantenservice.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of onenigheid die ontstaat na het gebruik van onze website. Content die op onze website beschikbaar is wordt door ons gecheckt op zorgvuldigheid. Wij kunnen niet garanderen dat alle informatie klopt. De prijzen van zorgverzekeraars worden aangeleverd door een externe partij, wij kunnen niet garanderen dat alle prijzen kloppen.